Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.tomaskarlsson.com


Ny websajt!

efter 25 år med HTML
började jag göra en ny websajt

efter flera dagar med alla möjliga skitprogram
fick jag tipset att kolla upp Wix

jag dumpade allt jag hade och började om från noll
och nu efter ett dygn med Wix tycker jag att jag har nånting på gång

jag vill inte ens nämna namnet på de program jag har försökt med
utan "må de vila i frid" om vi säger så?

jag tycker att Wix fullständigt sopar golvet med all konkurrens
när det gäller webdesign och här är jag nu

det är överraskande nog till och med roligt
och några större problem har jag inte stött på än så länge

www.tomaskarlsson.com




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-18 18:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
HTML kan dra åt hell
2019-10-19

  Solstrale VIP
Grattis! Och lycka till! :)
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP