Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lugn när jag vet


vetskap


lugn
när du svarar
på min fråga

lugn
när jag frågar

lugn när jag vet

lugn
när
jag vet




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-30 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP