Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångesten knackar på dörren

För mycket runtomkring
Stressar upp
Hjärnan laddar upp
Snurrar
Kan knappt se
Ilskan växer
Tålamodet tryter
Ångesten knackar på dörren
Men jag försöker låsa den
Andas
Hålla ihop
Innan jag faller isär
Totalt
Liggandes i spillror
Så svårt att sätta ihop
Måste hålla ihop




Fri vers av MissCaylin
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-19 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin