Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teatraliskt

 

Det blodröda lönnlövet

genomborrades av det vassa knivbladet

Spetsen höll jag mot mitt bara bröst

Jag bad dig trycka till

och befria mitt hjärta.

 

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-20 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP