Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små skor som ekar om det jag inte har

Skor i storlek 23 dunsande på butiksgolvet
En avbild tassande efter ytterligare en avbild

En konsonant, en vokal och en konsonant till
ack, så jävla ont det gör i de förflutna minnena
Jag håller mig fast i linan av ett torvigt medvetande,
för visst vill jag inte drunkna i känslor ingen hör?

Vad gör man inte för en upprättelse,
en potentiel chans att få älska och älskas
Därför, ty så vemodigt och motvilligt
pressas orden fram och det;
trots spända käkar och dimmig blick

Har jag i mitt liv gjort något så,

bristfälligt, marodöraktigt,
förargligt eller enfaldigt,

att det bundet till mitt blod

ej är mitt att uppleva och
ej heller att ge vetskap om?




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-20 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP