Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätter och dagar


Nätter och dagar flyger flyter på
Ingenting verkar få mig att bättre må.

Piller hit och piller dit
Jag sitter fast i samma skit

Terapi är vackra och kräver insikt
Det blir jobbigt när jag inte har en tanke av vikt

Nätter och dagar flyter på
Negativa tankar jag nu försöker klå.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-20 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite