Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret



I mörkrets oändliga djup jag finner mig själv förlorad. Ni försvann någonstans på vägen och jag blev lämnad kvar.

I mörkrets kalla själlöshet jag vandrar fritt. Letandes ett ett vi jag kanske aldrig haft.
Men jag minns det, det måste ha funnits.

I mörkret jag svävar fram enbart med sorgen som kompanjon.

I mörkret är jag äntligen ensam igen.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 161 gånger
Publicerad 2019-10-20 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite