Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 6


I en annan värld där clownerna faktiskt ler
Där sitter du på en kall uteplats och ber

Ingenting skall av detta komma här
när du fortfarande på sorgen bär

Tystnad råder nu i ditt trötta sinne
du alltför lät bär på sorgens minne

I en annan värld där vinden fortfarande talar
där vandrar du rastlös fram genom dessa djupa dalar.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-10-20 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite