Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar på samtalet


de kommer allt tätare nu
drömmarna 
och sanningarna
en efter en
matas de in, trycks eller pressas
ibland rent av slås,
de in

samtidigt ligger du där
ligger du där
och dör

det enda avbrottet 
mellan smärta och förtvivlan
består av hallucinationer

kommer de nästan hela tiden nu
känslorna, bilderna
och andnöden
trycket över bröstet
paniken i rösten
det envisa hickandet och organen
ett efter ett
lägger de av, släcks de ner

snabbt eller långsamt
men alla med samma mål

samtidigt sitter jag här 
och skriver
medan du ligger där

och dör




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-22 00:03



Bookmark and Share


  Mackan
Berörande och vackert skrivit
2024-03-08

  Roger VIP
Synnerligen väl beskrivet. Jag har varit i den sitsen. Tungt!

2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP