Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bercow II


”Åååå...dööör!” skriker Bercow.
Han är trött nu.
Eller vad är det han säger? ”Hors-d’œuvre”??
Inte konstigt om han är hungrig, hinner väl inte äta.
Jobba, jobba nu, allihop! Extra sittningar, extra allt!
Men hit med lite käk!!
Extra peppar! Extra salt! HORS-D’ŒŒŒUVRE!!!
JOBBA NU, som arbetshästar!
Åååår- döööööööövr! Det betyder väl, for God’s sake, arbets-hästar??!!
Ååååååå! DÖÖÖÖÖÖR!!!
(osv)





Prosa av Gunwale VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-22 00:29



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vad ska han annars säga..!


2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP