Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda tankar


Vilda tankar
Arga ögon

Skall de än en gång
få se dagens ljus

Sprunget ur hat
jag inte längre bär

Men vet vet vad
som döljer sig

När vilda tankar
släpps fria igen




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 175 gånger
Publicerad 2019-10-22 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite