Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratta och le


Räkna dagar
Räkna år

Jag räknar tid som andra räknar sår.

Vara duktig
vara snäll

Om du inte aktar dig får du en smäll.

Skratta och le
Inte gråta om jag får be

Skratta och le
Ingen annan får din smärta se




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 180 gånger
Publicerad 2019-10-22 16:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gör precis tvärtemot.
Mår jag dåligt SKA omgivningen se det.
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite