Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glittrande sfär

Gnistrande
Sprakande
Glimmande
Glittrande sfär
Försvinner in i drömmar
Tumlar runt i färgglada vågor
Behöver inte blunda nu
För jag kan se
Se det jag vill se
Uppleva det jag vill uppleva
För jag lever nästan det liv jag vill leva
Är på god väg
Att hamna där
Precis där jag vill vara
I en glittrande sfär




Fri vers av MissCaylin
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-22 19:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är med andra ord glamourös.


2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin