Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTTAPPAT - tanka

Letar i skrymslen

efter borttappade ord

av betydelse

hittar bara tomma ord

inga att sätta på pränt




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-24 18:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Vår tid på jorden
går bortom orden...

Tack för tänkvärt!
2019-10-28

  KattenKin VIP
Så är det med jämna mellanrum, man önskar att det åtminstone vore med ojämna.
2019-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Känns igen, men de kommer nog tillbaka igen...fint...
2019-10-28

  Rise Little One
Det blir en underbar tanka till dig själv och dina läsare.
2019-10-25

  Rise Little One
Så är det med ord ibland... Jag letar också efter mina men hittar bara osammanhängande ord som beskriver små frekvenser i livet.


2019-10-25

  Feliaxel VIP
Vilken tur att du hittade några iallafall
Tänkvärt
2019-10-24

  M.Eta
Jag tycker du hittar många fina ord att sätta på pränt. Men man får tänka länge ibland!
2019-10-24

  Cikoria Blå VIP
Men de här orden användes väl!
2019-10-24

  DavidM VIP
Bra ordat om orden.
2019-10-24

  Öknens Ros VIP
Så kan det vara ibland, det är tomt på ord.
2019-10-24

  Niliboy
Ja, så är det för mig också, vi bråkar en stund å sen får det ge sig! Vh
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP