Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag måste, bara måste sluta




jag kräks
över allt jag skrivit
så långt bortifrån
mig själv

nej, inget satans diktarjag

jag jag jag JAAAAG

går jag in i orden
öppnar sig Belsebub

den hen han hon det
som tog min hand
som tog min pappa
min mamma
min bror
min syster
min chans

ordjävlar
far åt helvete !

brinn för satan !

ni dödar mig
hur som

om jag skriver er
utifrån

om jag kväver er
inifrån

allt jag skrivit
har varit ett häxbål

jag har tänt på
men gått därifrån

jag måste
bara måste sluta
döda




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-23 10:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Skriv, skriv! Dina ord är viktiga både för dig själv och många fler.
2019-10-23

  Lottie Ålhed VIP
Ett intressant häxbål med många infallsvinklar Fortsätt brinna Låt orden bli kvar.Det fria ordets makt är stor.Skriv för syster och bror..
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP