Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MODEMÖNSTER - tanka

Avklädda björkar

gula löv virvlar i vind

lägger sig till ro

leopardfläckig matta

på svart garageuppfart




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-28 18:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig höstbild...
2019-11-02

  Niliboy
Fin bild, å här täcker nu snön å snart kan man promenera till hälsocentralen
Å ta förkylningssprutan!
2019-10-30

  Blomma-Stjärna VIP
du har fått till en cool och snygg bild av de gula löven mot svart asfalt!
2019-10-30

  Boel Lindell
Det är ett underbart bildspråk i din tanka. Jag kan bara applådera och säga bravo! Gillar verkligen det där med den leopardfläckiga mattan på svart garageuppfart. Du har ett så fint sinne för bild och detaljer och poetens förmåga att fånga det i ord....
2019-10-29

  ULJO
Härliga höstfärger
2019-10-28

  Feliaxel VIP
Mycket löv är det som blåser omkring
2019-10-28

  Cikoria Blå VIP
Målande tanka!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP