Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aladdin

Anden är svårväckt

Förr kunde lampan strykas

lite hur som helst

Nu kräver åtrån magi

som en flygande matta




Bunden vers (Tanka) av nu 1.0
Läst 305 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-10-23 14:00



Bookmark and Share


  Roger VIP
Väl tänkt och komponerat
En är inte 15 längre :D
2019-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Två våningar nu...
2019-10-23

    Lena Staaf VIP
En slocknade åtrå i ett förhållande? Intressant bild med Aladdin och lampan!
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

nu 1.0
nu 1.0