Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ÄVENTYRLIGE PENSIONÄREN

Vad gör man !
Nu är jag ju pensionär.
Ska man bara låta dagarna gå ?
Eller..... göra något vettigt ?

Ska man ge sig ut
på ett äventyr
i en soff-safari ???

Böka, försöka
kröka ryggen
och söka skatterna
av mynt
i gömmornas hål.

Kanske jag likt den late
drar över mig täcket
i ett entertainment
av drömmar
bara för att tiden skall gå.

Hej å hå
hur skall det gå
nu är jag ju pensionär.




Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-24 15:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig frihet att få vara pensionär! Bunkra upp med bra litteratur som tar dig med på resor i fantasin.
Aktivera dig politiskt! Det behövs.
2019-10-25

  Kungskobran VIP
Att skriva en roman är det bästa ,då får man vara med om en massa äventyr
intriger kärlek spänning och det är gratis
2019-10-24

  Niliboy
Försök du vara lite aktiv, man orkar ju inte längre med alltför stora bravader, jag läser Bibeln om morgonen å mår bra av det! Fint att du dikta om hur det är att vara pensionär!
2019-10-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Får man föreslå en jorden runt kryssning,
billigast är väl den när du lägg dä på sofflocke och föreställer dig denna jordenruntresa.
Sen finns det orden runt resor också,men de består enbart av just ord.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP