Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försänkta städerna



Vindarna, vattnet
sandstormarna, leran,
smitthärdarna.


Kvalmet, förfallet,
stanken, förödelsen
bristvakuumet.


Ännu en stad försänkt
och offer för onatur.


Kom du svalkande
momentum av ro.


Bringa reda i tecknet
folkvandringar när allt
satts på sin spets.
Alla zoner passerats.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-26 10:54



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Naturens oresonliga förfall
Eller mänsklighetens
2020-06-20

  Boel Lindell
En angelägen text om de problem som brer ut sig. Mycket välskrivet.
2019-10-27

  Lena Själsöga Keijser
denna längtan till ro
starka strålar dina ord
...jag kan endast säga...vi får inte glömma det vackra samt lyfta det fram
2019-10-27

    Lena Staaf VIP
Reflekterande dikt med viktigt innehåll. En kuslig utveckling när folk måste lämna sina hem för att de inte kan överleva på grund av klimatförändringar.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP