Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tid

 

 

 

att fånga natt

i förflutet tillstånd här och nu

är vi mitt i tystnaden

av

 

olästa ord som långsamt sjunker

in i ytorna, försvinnande närvaro

fyllt av nattskuggor, vacker rymd

och liv efter liv

 

i varande

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-27 03:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP