Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla borde få ses...

Min man och jag blev bjudna
till vänner, dit skulle mycket
folk komma inte bara vuxna
utan flera barn... Jag frågade,
eftersom vi alla skulle vara ihop
hela dagen, vad kan jag köpa till barnen
så de har något kul att göra och inte
tröttnar när vi babblar på...

Jag fick besked om att köpa några spel...
Men precis innan luren lades på fick jag
veta, en liten grabb som skulle komma
dit, han önskade alltid att få bokmärken
men föräldrarna sa alltid till honom
WHAT, det är ju bara FÖR TJEJER
kan du aldrig önska dig något annat...

Jag fick också veta, att han betydde
så lite i sitt hem, lillebror ägnades
all uppmärksamhet...

Jag köpte inte bara spel, utan flera
kartor med bokmärken som jag
tog med och gav honom...

Allt flöt bra på, vi pratade på
och barnen lekte runt om oss...

Så kom nå´n på, vi åker till stranden
och badar, bilarna kördes fram, i vår
bil hoppade en liten grabb in, ja men
det var ju grabben som fått bokmärkena...

När jag vi åkt en bit, känner jag hans hand
i min nacke i mitt hår. Han smeker det så lätt
som om jag var en skör fjäril och säger
med en liten, liten röst...

-Ewa får jag flytta hem til dig...
Ewa får jag FLYTTA HEM TILL DIG... EWA!!!!!










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-27 13:47



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Fantastisk berättelse
2019-10-28

  limerick
Fint om inlevelse och empati.
2019-10-27

  Lars Hedlin
Stark och mycket bra skrivit!
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt