Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I smärtan


I smärtan ser jag dig
min älskling.
I smärt delar vi
allt.

Vi tävlar i att
få varandra att må
sämst.

Vi tävlar i att
få varandra att
känna.

Smärta, hat, men oändligt med
all omslutande kärlek.

I kärleken jag ser din smärta
och gör den till min.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-27 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite