Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


745."THEY NEED...

det...som kommer att hända ...
#THEY NEED THE LEOPARDS BOOTS#
en avvikelse i skikt,

utropar HIMLEN:
*I'm LOSE MY STELLATE SAPPHIRE!*
i stenens djup,

där jade-slaget
"AN INABILITY TO ILLUMINATE!"
förtrollas av en bumerang...

....mystery...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP