Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sequel/ spin-off till min dikt "Ska vi" - https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2126590


Ska vi ( sequel)

ska vi
gå på café
och dricka kaffe
eller te

och se
gubbar
som grubblar

över sitt te
och sina kex
och över sex

på TV -
det är ju alldeles
för lite av det
tycker de

och på utrycket CV -
vafan är det?
det är väl en Citroën?
säger en

teet är surt
och latte
är ju för dyrt

Nee -
ska vi inte
ge upp nu
och gå hem
och titta på TV?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-28 20:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Koncentrat av verklig verklighet... snyggt format!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP