Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting sagt.


Jag tänkte att jag inte skulle prestera.
Jag tänkte att jag skulle ta det lugnt.

Djupt i mig visste jag att det var strunt.
Djupt i mig visste jag att jag bara repetera.

Ord och tankar som redan sagts.
Ingen egen energi hade av mig var lagts.

Men ändock det var jag som höll en takt.
Men jag fick ingenting sagt.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite