Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugotvå. Gröt.

Gröt.

Det är en enda gröt.

handla
diska
tvätta
damma

"varje dag är det detsamma"

Lyckliga djur.

Ni anar inte hur bra ni har det.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån