Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


VÄGEN HEM

 

VÄGEN HEM KAN VA LÅNG

MEN DEN KÄNNS NÄRMRE

OM DU GER STEGEN

DIN SÅNG




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-28 21:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nu tycker jag att vi alla i denna lokal ställer oss upp och sjunger "We shall overcome..." och simsalabim så var Friggebo hemma he
2019-10-29

  Valter Örn VIP
Med munnen i en sång
känns ingen väg för lång
2019-10-29

  KattenKin VIP
Visst är det så. Tänker också på militära marscher där de orkar mer som det verkar med marschsångerna.
2019-10-29

  ULJO
Musik är livet
2019-10-29

    ej medlem längre
Stämmer upp i en glad trudelutt, för de orden blev man glad av.

Tack
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP