Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskan gick i uppfyllelse - sedan sprack

En önskan gick i uppfyllelse
Men sedan sprack
Livet tar en annan vändning
Måste tänka om
Jobba från ett annat håll
Även om viljan det jag hade
Fortfarande är så stark
Så stark att jag vill ha det tillbaka
Men precis det som var går inte
Men något annat går
Inte nu men sedan
Jag vet inte när
Men inte nu




Fri vers av MissCaylin
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-29 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin