Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den desperata...så charmigt spontana...galningen



Vi träffades.
Kysstes.
Låg med varann.
Huller om buller.
På tredje dagen skulle vi skiljas.
Då kom det "jag älskar dig".
Ni vet, hon var en sån där som knullade så bra
så man skulle börja tycka om hela henne.

Då blev jag rädd på riktigt.

Ändå.....

Som ett barn....en mycket liten flicka.

Mycket övergiven.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-30 10:08



Bookmark and Share


  MissFluff
Stackars flicka. Hon kunde varit jag
2019-11-01

    Lena Staaf VIP
Lite sorgligt.
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP