Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara






en
stund

är nog
ibland




Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-01 14:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland räcker det en evighet!
2019-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
O ja, visst är det så...och bilden säger så mycket den också...
2019-11-02

  Öknens Ros VIP
Så är det.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo