Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diagnos



Det är nåt fel som inte stämmer hos mig.
Men den enda diagnos de vill ge
är mitt namn.
En på 7, 7 miljarder
har det felet.
Att det skulle bli
just jag, höh !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-01 18:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja visst är det märkligt! Man kan bli religiös för mindre.
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP