Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett försök, spiknykter.


J*vla Kärlek.

jag hatar mig själv att jag lät kärlek bli så jäkla stor del av allt.
Vem bestämde att livet skulle handla om kärlek,
vem bestämde att vi ska gå sönder när en speciell person försvinner? 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-12 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan