Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
extremt låg kvalitet på denna fredagsvits......


Entomologens ödesdigra ensamhet




Han var så ensam och sugen på sex
att han stoppade in den halvresta snorren
i dammsugaren, på munstyckets plats,
satte på motorn och kände hur lilleman
växte ytterligare. Och fastnade.

Nu bjöds han upp till jordens oralaste sex
han nånsin fått.

Han fick ta en taxi till akuten och hade oturen
att få en dunderskön, kvinnlig chaufför.
Men hon teg. Sa inte flaska. Men hon undrade.

Han hade varit tvungen ta med hela ekipaget
för oturen hade gjort att även sugröret
fastnat i motordelen.

Läkaren undrade varför han valt att komma
just till akuten med sitt prekära ärende
men förväntade sig samtidigt inget riktigt
svar på sin fråga. Mannen var antagligen
mycket ensam. Och kämpade med svår skam.

Så i stället tog han sonika fram en kraftig såg
och sågade av sugröret på passligt avstånd
från det tänkta, i metall omlindade könsorganet.
Därpå hämtade han isbitar från personalköket,
hällde i dem och såg mannen dra en suck av lättnad
när hans stolthet slaknade och saken var biff.

Den hjälpsamme läkaren kunde dock inte låta
mannen gå innan denne gett en förklaring
till hur det i allsina dar hade gått till när han
fastnade med snorren i dammsugaren.

Jo förstår doktorn, jag är entomolog
och lekte jag var en ollonborr-e.




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-01 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP