Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinet och poesin

jag diktar
jag riktar
mig till dig
och dig och dig

jag är personlig
och ibland oresonlig
jag tycker
mycket om vissa ädla drycker

för att poesin
ska flyta behöver jag vin
och det blir rödvinspoesi
med magi och melodi

men när orden tar slut
är vinet inget bra substitut
det kan bli för mycket vin
på bekostnad av poesin




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-03 10:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
un vin rouge passé
ger dikten feblessé
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP