Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För tillfället utmattad, men arbetar ändå.


I min dagliga gärning

Mitt namn sägs, ropas, skriks

oöndligt många gånger

min tröja töjs

min hand dras

min arm pickas på

telefonen ringer, 

mitt namn hörs

någon hämtas

mitt namn ropas

någon lämnas

tider byts

mitt namn hörs

spel spelas

böcker läses 

mitt namn ropas

konflikter löses

mitt namn skriks

någon tröstas

mitt namn hörs

gungor knuffas

kollegor pratar

samtal sker

min tröja töjs

inspirera, motivera

locka och pocka

mitt namn ropas

fostra 

och uppfostra

lek

mitt namn hörs

var glad

var kreativ

var överallt

var flexibel

var lyhörd

var tydlig

var mjuk

var varm

var vis

visa förståelse

visa kärlek

ha roligt

var rolig

var seriös

var professionell

var energisk

var frisk

var lågaffektiv!

 

 




Fri vers av Livet1
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-03 09:14



Bookmark and Share


  Roger VIP
Suveränt författat!! Lärare...ni bär nästa generation på era hårt belastade axlar. Känn ingen press
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1