Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


513.2017/07/13 693.2019/03/31


748.DONE!

krona i kronan
"PUT YOUR MOUTH
WHERE YOUR#FASHION#IS!"
gnäller

i venerna av purpurvin...
OPUS DIO komprimerar
*A LABELED CHECK!*
partiklar

en efter en
*WE VERE RAISED BY WOLVES!*
med stagnation i fångenskap svarar inte... DONE!

p.mystery...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-03 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP