Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mytomanen

du är rutten
du fuskar, du ljuger
du är smutsig
du stjäl, du till ingenting duger

dina lögner och ditt spel
har gått så långt
att du inte ens själv längre
vet vad som är rätt eller fel

eller vad av det du säger
som är falskt eller sant
hela ditt liv är en enda härva
av lögner och självbedrägerier

vänta bara tills resten av världen
börjar behandla dig likadant -
hur kul är det då?
när du inte längre vet
vad du kan tro på?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-03 20:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Låter som en beskrivning av Hr. Trumph
2019-11-04

  Solstrale VIP
viktig text om lögner och svek! man kan alltid fråga sig? VARFÖR?
2019-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP