Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går som på minor

sakta sakta
varligt
ett steg i taget
går som på minor
rädd för att de ska lösas ut
om jag stannar upp
om jag börjar tänka
det är då alla minnen
kommer krypandes fram
ur mörkret
likt stora fingrar
från ett monster
griper tag i mig
kramar mitt inre




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-04 13:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Ja, vi bär våra minnen och rädslor
strax under ytan, när tillfälle ges..

Fint skildrat
2019-11-09

  Solstrale VIP
superbt fångat! välkommen tillbaka! ;)
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77