Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stor skillnad

ett leende gör stor skillnad
varje dag
varje sekund
varje minut
för någon du möter
kan ett leende förändra
hela deras dag
du kan vara deras räddning
glädje
hopp




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-04 13:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
;) så klart solklart!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77