Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje liten sekund

varje liten sekund vi delar
du och jag
vårdar jag ömt
inom mig
som en skatt gömmer jag
minnen jag vill bevara
att ta fram när dagarna känns tunga
känns grå




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-04 14:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
så fint!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77