Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oroa dig inte

oroa dig inte i onödan
oroa dig inte att göra misstag
för om du ej begått ett enda
har du aldrig haft chansen

att falla
att misslyckas
hör livet till
det passerar
såsom stormen ebbar ut
lugnet kan åter
sprida sig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-04 14:03



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja, bra där tycker jag!
2019-11-17

  morgonstjärna VIP
riktigt bra ju
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77