Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lev

vet du att en dag
tar livet på jorden slut
lev det liv du vill
skapa minnen
du kan se tillbaka på
med ett stort leende




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-11-04 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77