Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barndomsminnen

dofter från barndomen
glada skratt

ljudet av susande tallar
vinden som leker
klingande skratt
från barnbarnet och hennes mormor
finns alltid kvar
ömt bevarat

ser tillbaka
spolar fram
tillbaka
likt ett videokasettband

känslan
dofterna
av nygräddade pannkakor
en liten hand i stor hand
morfars trygga famn

doften av barndom
minnen
lever kvar
ljuvt...




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-11-04 17:31



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Härliga minnen!
2019-11-07

  ULJO
Finns sådant som påminner om barndomens ljusa minnen. Härligt när det poppar upp. Tack för dina fina minnen

2019-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt, fina minnen att bära med sig!
2019-11-04

  Solstrale VIP
Synnerligen minnen från barndom befriar berikar men också påminner oss om smärtan stundom
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77