Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text till min nu 16 årige son jag inte träffat sen han var 11 år. hans pappa och farmor undanhöll honom vilket ledde till att han och jag inte har kontakt alls.


även om jag

även om jag valt att leva
glädjas åt allt jag har i livet
NU OCH HÄR
visar inte utåt hela tiden
vareviga stund
hur jag faktiskt mår
då skulle jag förtäras
sjunka
väljer trots allt
LIVET
GLÄDJEN
SKRATTEN
du finns alltid i mammas hjärta
jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-04 17:38



Bookmark and Share


  ULJO
Griper tag. Dina ord berör.
2019-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bröande skrivet om moderskärlek!
2019-11-04

  Solstrale VIP
Du är styrka du är mod i ditt hjärta är du god!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77