Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon dödar mig i sin Friend Zone


Hon sa att hon hade en ”boyfriend”

och hela min kropp duschade i kalla känslor

Paralyserad


Men jag tvingade ögonen att gömma min själ

jag log istället mot henne


Hon har brottat ner mina tankar länge nu

Ända sen den kvällen hon stirra på mig med eld i blicken

Hennes blick sa - ”Jag vill döda dig”

men en arg kvinna är het


Vi sjöng

Vi dansade

Nu hälsar vi

Men vi vet inget om varandra


Hon vet inget om mig

för hon sa att hon hade en ”boyfriend”

och trodde att jag skulle va ok med det


jag tror inte ens

att jag var kär


men ändå


det känns









Fri vers av Madrugador
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-05 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador