Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale


den som går (tidigare publicerad september 2016)

 

den som går

gata upp

gata ned

känner staden

 

den som går i

gryning

skymning

dag och natt

 

känner staden

allt den rymmer

allt som lämnar

allt som kommer

 

den som går

tills den dagen

då allt tar slut

är människa

 




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-11-05 10:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Så går det, prima text!
2019-11-05

    Lena Staaf VIP
Dikten fångar rörelsen men också hemvisten.
2019-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP