Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket skärmtid

för mycket skärmtid
smarttelefon, surfplatta, laptop, TV
hjärnan går som på speed
ångesten gör entré

hur hoppar jag av
denna vansinniga karusell
innan skärmarna blir min grav?
innan det bär käpprätt åt helvete med en skräll?

jag ser ju själv vilket problem det är
och jag är ju synnerligen kreativ
i övrigt - så varför inte när det gäller det här -
hur ska jag skaffa mig ett riktigt liv?




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-06 09:29



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Detox! Noll skärmtid to-lö. Klarar du det?
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP