Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexet och sen det där andra



När explosionen är över
och den stora tomheten hotar
när man måste börja prata om hur skönt
det var att knulla
för att man inte vet
hur man tar hand om
efterbörden

att bara ligga stilla bredvid
låta det nya man skapade
lägga sig till ro
och påverka

visa vad sexet
betydde




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-07 08:48



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Bra om sexet!
Men - att visa vad sex betyder, på vuxet vis, är att visa det innan.

2019-11-07

  smultronbergen VIP
De flesta vet nog
Inte det efter sex
Du talar om ett vanligt äktenskap
, det är nog få som har tid o harmoni
mod o ligger med rätt person .
2019-11-07

  smultronbergen VIP
Har du blivit pastor ?
2019-11-07

    Lena Staaf VIP
Lugnt, vackert.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP