Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var rädd

var rädd om det du har
var rädd om de du håller kär
allt varar inte förevigt
allt finns inte kvar
som det en gång var
på en sekund
kan livet förändras
lev idag
nu
var tacksam att du har
de dina i livet
hos dig
nära
tätt intill
säg ofta
"jag älskar dig"
visa i ord och handling
att du menar det
var närvarande i möten
med andra
var snäll mot dig själv




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-07 09:46



Bookmark and Share


  ULJO
Fina råd
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77