Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sönder

sönder och samman
trasar sönder min själ
undviker tänka
undviker tänka
om jag gör det
försvinner jag ner
i ett stort mörkt hål




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-11-07 09:47



Bookmark and Share


  ULJO
Tillstånd man kan hamna i utan att ens veta om det.
2019-11-07
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77